Етикети

неделя, 12 август 2012 г.

Торта чанта

Това е първата торта направена от дъщеря ми Ванина, която е на 17 год. Идеята е взела от нета и аз не мога да повярвам колко в пъти е по-добра от моята първа торта. Останах много, много изненадана, тъй като никога до сега не се е включвала в направата на торти, явно е права когато казва, че често пъти я подценявам. Много приятно останах изненадана, та тортата няма никакакви неравности и бабуни, дръжката е прикрепена с много смело решение - директно е забодена в тортата, но нямаше никакви проблеми с формата. Радвам се много и споделям с вас това, което е направила.

4 коментара:

 1. Браво на детето! Страхотна торта! Май наистина " Крушата не пада по-далече от дървото":)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти Траяна! Явно и от гледане се учи човек, иначе не мога да си го обясня. Но наистина останах приятно изненадана.

   Изтриване
 2. И аз като Траяна това си помислих:) Мамина умейница! Браво!
  Направо ми скри шапката. Като за първи опит е перфектна, а представям си ако се заеме сериозно със сладкарство. Ще скрие всички в джоба си:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Може би е право детето, като казва, че често пъти я подценявам. Останах изключително доволна, та нейната торта беше толкова гладка и равна, не като моята първа цялата на целулит.

   Изтриване

Коментари